Liveko māja
/ / Ventilācijas sistēma “Liveko mājā”

Ventilācijas sistēma “Liveko mājā”

ECOVENT komanda ir veiksmīgi pabeigusi pilnu ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju uzstādīšanu un palaišanu Līvas Grupas “Liveko” https://www.livasgrupa.lv/liveko-majas mājā.

Liveko mājas izceļas ar īpaši labu konstruktīvo risinājumu tādejādi pilnībā minimizējot aukstuma tiltus un gaisa spraugas, tamdēļ tai ir nepieciešami īpaši risinājumi, lai nodrošinātu labu ventilāciju visās mājas telpās, kas garantēs, ka mājoklī būs lielisks mikroklimats.

Ņemot vēra šī tipveida paneļu mājas būvniecības ātrumu un kompaktumu, arī ventilācijas sistēmas izbūves procesam jābūt precīzi saplānotam un izpildītam nevainojami.


Ecovent komanda šādu ventilācijas sistēmu ar rekuperatoru var piedāvāt gan ņemot vērā standartizētus risinājumus tipveida mājām, gan arī pilnveidojot vai mainot ventilācijas sistēmas parametrus un īpašības izejot no saimnieka vēlmēm.

 

Ja arī Jūs interesē ventilācijas risinājumi mājai, ēkai vai jebkāda cita veida telpām, sazinieties ar mums. Mūsu pieredze ļaus izstrādāt jums piemērotāko un labāko ventilācijas sistēmas projektu dažāda veida telpām. Nosūtiet mums ziņu kontaktu formā vai sazinieties e-pastā info@ecovent.lv .